20. září 2019

Česká zbrojovka a.s. hlavním partnerem Dnů NATO

Česká zbrojovka a.s. se ve dnech 21. až 22. září 2019 zúčastní největší bezpečnostní přehlídky v Evropě s názvem Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR. Hlavní program, který se odehrává na Letišti Leoše Janáčka Ostrava se skládá z prezentace těžké vojenské, policejní i záchranářské techniky, dynamických ukázek výcviku speciálních jednotek, leteckých ukázek a prezentace výzbroje, výstroje a vybavení útvarů.

Česká zbrojovka a.s. Uherský Brod se zde bude jako hlavní partner prezentovat svým mimořádně úspěšným vojenským programem. Ten bude zastupovat především nová bojová puška CZ BREN 2 BR (ve výkonné ráži 7,62×51 NATO), nejnovější verze útočných pušek CZ BREN 2 a samopal CZ SCORPION EVO 3.

K vidění bude i ucelená řada rodiny pistolí s přímoběžným úderníkem CZ P-10. Kompaktní model CZ P-10 C letos doplňují varianty CZ P-10 F (pistole standardní velikosti s nadstandardní kapacitou zásobníku 19 nábojů v ráži 9×19 NATO), semikompakt CZ P-10 SC (kombinace hlavně a závěru standardní velikosti s polymerovým rámem kompaktní velikosti) a subkompakt CZ P-10 S (vhodný především pro osobní ochranu nebo jako záložní zbraň příslušníků ozbrojených složek).

Naši expozici najdete ve VIP zóně.

Těšíme se na Vaši návštěvu!