22. května 2019

Přijďte nás navštívit na veletrhu IDET 2019!

9. – 31. května 2019 / stánek č. P-103

Česká zbrojovka a.s. se ve dnech 29. až 31. května 2019 zúčastní tradičního Mezinárodního veletrhu obranné a bezpečnostní techniky IDET, který se koná každé dva roky na brněnském výstavišti. Veletrh IDET je letošní nejvýznamnější evropská akce svého druhu, kde se desetitisícům odborných návštěvníků z celého světa představí přední světové firmy zaměřené na vývoj a výrobu obranných technologií. Expozici České zbrojovky naleznete v pavilonu P, stánek č. 103.

Mezi nimi samozřejmě nemůže chybět ani Česká zbrojovka a.s., Uherský Brod se svým mimořádně úspěšným vojenským programem. Ten budou na veletrhu IDET reprezentovat především nová bojová puška CZ BREN 2 BR (ve výkonné ráži 7,62×51 NATO), nejnovější verze útočných pušek CZ BREN 2 a samopal CZ SCORPION EVO 3. Automatické varianty těchto modelů budou doplněny o jejich samonabíjecí verze CZ BREN 2 Ms (dostupná v populárních rážích .223 Rem a 7,62×39) a CZ SCORPION EVO 3 S1 CARBINE (ideální zbraň pro moderní střelecké sportovní disciplíny a hobby střelbu). Nebude chybět ani nová odstřelovačská puška CZ TSR.

K vidění bude i ucelená řada rodiny pistolí s přímoběžným úderníkem CZ P-10. Kompaktní model CZ P-10 C letos doplňují varianty CZ P-10 F (pistole standardní velikosti s nadstandardní kapacitou zásobníku 19 nábojů v ráži 9×19 NATO), semikompakt CZ P-10 SC (kombinace hlavně a závěru standardní velikosti s polymerovým rámem kompaktní velikosti) a subkompakt CZ P-10 S (vhodný především pro osobní ochranu nebo jako záložní zbraň příslušníků ozbrojených složek).

Součástí expozice České zbrojovky budou také společnosti 4M Systems, výrobce taktického vybavení, a CZ Export Praha, dodavatel munice a specializovaných řešení pro ozbrojené složky.

Naši expozici, která se letos bude pyšnit zbrusu novým designem, najdete v pavilonu P na stánku č. 103.

Těšíme se na Vaši návštěvu!